KÚPA MEŠTIANSKY DOM, platba v hotovosti, PK, Sv. Jur

Cena: 300 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 36763
  • Kúpa: Rodinný dom
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality hľadá pre konkrétneho klienta meštiansky rodinný dom v Pezinku, alebo Svätom Juri. PLATBA V HOTOVOSTI. Konkrétna cena závisí od zdravia a stavu a rozsahu nehnuteľnosti. Dom by mal mať minimálne 3 miestnosti, môže byť určený aj na rekonštrukciu. Nehnuteľnosť má v slúžiť časť na bývanie bývanie a časť ako umelecká dielňa. Zabezpečíme bezpečný predaj, komplexný administratívny a právny servis v oblasti prevodu nehnuteľnosti. Prípadné ponuky posielajte mailom na adresu: uhlar@tureality.sk, alebo telefonicky na call centrum: +421 41 3217800

Maklér
Mgr. Ľubomír Uhlár

Mgr. Ľubomír Uhlár

Email

uhlar@tureality.sk

Kontakt

0915797233

Referencia na makléra

Dáša Bednárová

“Ďakujem za milý a ústretový prístup a spoluprácu pána makléra, za neutíchajúci záujem a ochotu pri riešení komplikovaných situácií. Nepretržitý kontakt a informácie o stave predaja a následne prevodu bytu. Odporúčam maximálna spokojnosť.”

Sona Rigova

“Profesionálny ľudský prístup makléra so znalosťou problematiky. Výborná znalosť trhu a obchodnej stratégie. Ochota komunikácie v ktorúkoľvek dobu, vysoká miera empatie. Doporučujem!”

Hynek Kosář

“Pán Uhlár sa prezentuje tak, ako sa realitný maklér prezentovať má: sebavedomý ale slušný, rozhľadený ale nie premudrovaný, presvedčivý ale nie nasilu. Vrelo odporúčam jeho služby.”

Michaela Bauerova

“Veľmi milý, ústretový, nápomocný a človek, ktorý rozumie veciam, s ktorými pracuje. Ďakujem.”

Ľubomír Turza

“Chcel by som sa touto cestou poďakovať pánovi Uhlárovi za služby poskytnuté pri predaji nehnuteľnosti. Takto si predstavujem služby realitného makléra. Krok po kroku zvládol všetky úskalia predaja aj so všetkými administratívnymi úkonmi. Ďakujem.”

Andrea Štrbová

“Pána Uhlára môžem po doterajších skúsenostiach (jedna kúpa a dvakrát predaj) len odporúčať, je to inteligentný človek s príjemným vystupovaním, ktorý rozumie svojej práci a stará sa predovšetkým o klientov, nie peniaze, ako iní makléri. Odporúčam ho nielen ako skvelého makléra, ale predovšetkým slušného človeka, ktorému môžete s dôverou zveriť svoje peniaze a nehnuteľnosti. Jeho služby sú komplexné a komunikácia je na vysokej úrovni. Ak by som mala niekedy opäť riešiť kúpu - predaj nehnuteľnosti tak iba s ním. Prajem veľa obchodov a nech Vám to vydrží.”

Erika Adlerová

“Rýchly, hlavne odborný a tiež ľudský prístup sprostredkovateľa v rámci celého procesu predaja mojej nehnuteľnosti. Ďakujem.”

Dana Megova

“Dobrý deň prajeme, mali sme tú česť mať obhliadku v Blatnom s pánom maklérom. Chceme sa aj touto cestou poďakovať za profesionálny, zároveň ľudský prístup Mgr Ľubomíra Uhlára. Kvalitne prezentuje nielen nehnuteľnosť ale celú realitnú spoločnosť. Ďakujeme.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578