!ZNÍŽENÁ CENA! IBA U NÁS! NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK NA DEVELOP (3218 m2) V MOTEŠICIACH - SKVELÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ!

Cena: 318 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 45591
  • Predaj: STAVEBNÉ POZEMKY
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj rozľahlý pozemok (3218 m2), vhodný na výstavbu bytového domu prípadne viacerých rodinných domov. Pozemok je rovinatý a nachádza sa na ňom staršia budova. Najvačšou výhodou je jeho exkluzívna poloha- priamo pri parku, čo zaručuje ničím nerušené bývanie nových mejiteľov a teda aj ľahký predaj prípadných novopostavených nehnuteľností. Všetky siete sú v dosahu. Nachádza sa v intraviláne obce, prístupová cesta je aktuálne v riešení s majiteľom. Nepremeškajte túto skvelú investičnú príležotosť!!! Pre viac info ma kontaktujte: Mgr. Simona Janíková +421 41/321 78 00 alebo janikova@tureality.sk.

Maklér
Mgr. Simona Janíková

Mgr. Simona Janíková

Email

janikova@tureality.sk

Kontakt

0903775403

Referencia na makléra

Ivana Kubicova

“Dobrý deň. Vrelo odporúčam Simonku, ako maklérku. A ďakujem jej za, jej profesionálny prístup, ochotu aj vo voľnom čase si nájde čas a rieši problémy. Ďakujem, vám za to... všetko.”

Anna Mária Juríková

“Dobrý deň, s maklérkou pani Janíkovou sme boli nadmieru spokojní. Je milá, vzdelaná a vidno roky skúseností. Odporúčam !!!”

Mária Lukáčová

“Vrelo odporúčam, skvelá, ochotná, vždy nápomocná. Ďakujeme”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578