Predané: NOVOSTAVBA rodinného domu 83m2, Močenok

Cena: 90 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 47908
  • Predaj: Rodinný dom
  • Zastavaná plocha: 88,3 m2
  • Stav: Novostavba
  • Plocha obytnej časti: 65 m2
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Rok výstavby: 2022
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: tehlová
  • Možnosti využitia: trvalé bývanie
  • Pitná voda: vodovod
  • Odpadové vody: verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Výmera pozemku celkom: 1269 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz: - s videom nehnuteľnosti: ***https://youtu.be/nfeWLkkWnEA*** - s 3D prehliadkou nehnuteľnosti: ***https://my.matterport.com/show/?m=THQT7k96Lah*** TUreality exkluzívne ponúna na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu v obci Močenok. Zastavaná plocha je 88,3m2, z toho terasa je rozlohy 23,3m2. Jedná sa o dvojizbový rodinný dom s kuchyňou spojenou s obývacou izbou a spáľňou. Časť kuchyňa je orientovaná do ulice, obývacia miestnosť do záhrady s výstupom na prestrešenú terasu rozlohy 23,3m2. V dome je situovaná kúpelňa spojená s toaletou a technická miestnosť susediaca so vstupnou chodbou. Jedná sa o kvalitne zhotovenú novostavbu pred dokončením. Výkurovanie je tu uvažované elektrické odporové s termostatmi v každej izbe. Dom sa nachádza na veľkorysom, slnečnom pozemku rozlohy 12,7 ára. Pozemok je oplotený pletivovým plotom. Za domom sa rozprestiera krásna záhrada vhodná na relax aj pestovanie dĺžky zhruba 80m a šírky 11m. Špecifikácia stavby: pórobetónové tvárnice hr. 300mm, strecha je sedlová s keramickou krytinou, okná a dvere sú plastové 5 komorové s izolačným dvojsklom, izolácia strechy 2x200mm minerálna vlna. Inžinierske siete sú vyvedené z domu na pozemku pripravené na dopojenie do verejnej siete - voda, kanalizácia. Elektrina je pripojená a vyvedená v skrini na hranici pozemku. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať som stavebná inžinierka a viem vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Cena je konečná zahŕňa kompletný servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, všetky poplatky. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Maklér
Ing. Monika Kmeťková

Ing. Monika Kmeťková

Email

kmetkova@tureality.sk

Kontakt

0911880204

Referencia na makléra

Jarmila Klačanová

“Ďakujem pani Ing.Monike Kmeťkovej za sprostredkovanie predaja mojej nehnuteľnosti v Pustých Úľanoch. Oceňujem jej príjemné vystupovanie voči všetkým klientom a jej odborné vedomosti hlavne v oblasti stavebníctva. Odporúčam aj iným.”

Janka Zámečníková

“Milá, ústretová, vždy k dispozícii. Ďakujeme za bezproblémový priebeh obchodu vrelo odporúčam po skúsenosti inými maklérmi.”

Andrea Nicolettiová

“Veľká spokojnosť s pani maklérkou, ochota, profesionalita.”

Martin Lenčéš

“Pani Ing. Monika Kmeťková prevádza svoju prácu na veľmi vysokej úrovni , maximálna pripravenosť. Celkovo sa to dá hodnotiť ako profesionál.”

Tomáš Kostovčik

“Ďakujeme pani Ing. Monike Kmeťkovej za ochotu a spoľahlivosť ktorú v nej vidíme od prvého stretnutia. Vždy nás vypočuje, informuje a poradí v každom ohľade. Môžeme len odporúčať že p. Monika je žena na správnom mieste. Všetko dobré vám praje rodina Kostovčíková.”

Marián Pollák

“Prvý krát som ja a moja manželka využil služieb realitnej kancelárie a neľutujeme. Aj napriek mojej a manželkinej pracovnej vyťaženosti sa spolupráca vďaka ochote a profesionálnemu prístupu k práci vydarila. ODPORÚČAME a želáme pani Ing. Kmeťkovej v práci veľa úspechov.”

Monika Lelovicsová

“So spoluprácou s pani Ing. Kmeťkovou sme boli veľmi spokojní. Príjemné vystupovanie, ochota a spoľahlivosť počas celej spolupráce zabezpečili spokojnosť obidvoch strán. Bola vždy k dispozícii, mohli sme sa na ňu obrátiť s akoukoľvek otázkou, všetko nám pekne vysvetlila. Chceli by sme sa ešte raz poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za profesionálny prístup.”

Andrea Takacsova

“Milá, šikovná, ústretová. Bola vždy k dispozícii, vybavila všetko k spokojnosti obidvoch strán, všetko pekne vysvetlila, náš domček predala behom týždňa. Ďakujeme.”

Alena Kavcová

“Chcem sa poďakovať pani Ing. Kmeťkovej za príjemné vystupovanie, dokonalý servis a pravdivé informácie o aktuálnom stave predmetnej nehnuteľnosti, ako aj za ochotu byť k dispozícii i o víkendoch a večerných hodinách. Som s jej službami mieru spokojná a určite budem odporúčať jej služby aj známym. Prajem veľa úspechov v práci a mnoho spokojných klientov.”

Drahomíra Tvrdoňová

“Veľmi milá, ochotná, nápomocná. Po desiatich mesiacoch kontaktu s realitnými maklérmi môžem skonštatovať, že takých, ako je ona, je v tomto odbore veľmi málo. Odporúčam!!!!”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578