TUreality exkluzívne ponúka na predaj polyfunkčný dom aj s možnosťou bývania 700 m2.

Cena: dohodou
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 51755
  • Predaj: Rodinný dom
  • Výmera pozemku celkom: 700 m2
  • Počet bytov: 1
  • Počet nadzemných podlaží: 1
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Rok výstavby: 2007
  • Zastavaná plocha: 384 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Tureality Vám exkluzívne ponúka na predaj polyfunkčný dom, ktorý bol skolaudovaný v roku 2007. Dom sa nachádza v priamom centre mesta Brezno, v tichej ulici, len 100 krokov od námestia. Stojí na pozemku o výmere 700 m2. V súčastnosti sa spodné podlažie využíva na podnikanie (dielňa na opravu áut) a vrchné podlažie je plnohodnotne obývané. Pre bližšiu predstavu o tejto nehnuteľnosti si prezrite videoprezentáciu a 3D prehliadku: https://youtu.be/1Wz7zT1EJU0 https://my.matterport.com/show/?m=Rk5szPUd3DJ 1. podlažie : Má výmeru 190 m2 a nachádza sa tam obchodný priestor s preskleným výkladom, dielňa s jamou na opravu áut, šatňa, kuchynka a kúpeľňa so sprchovým kútom, skladové priestory, kancelária, WC 2. podlažie : Má výmeru cca 100 m2 a nachádza sa na ňom 3 izbový slnečný byt s priamym výstupom na terasu. Dispozícia bytu: - vstupná chodba, kuchyňa spojená s jedálňou, komora, obývačka, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom a samostatným WC. Výhodou tohto bytu je priestranná terasa o výmere cca 40 m2. Prístavba a okolie: K domu prislúcha záhrada s altánkom. Vedľa domu sa nachádza jednopodlažná tehlová stavba, ktorá je pred dokončením. Momentálne slúži ako skladový priestor o rozlohe cca 90 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a nachádza sa len pár metrov od priameho centra mesta. Parkovanie je absolútne bezproblémové pre 5 áut. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - veľkosť pozemku: 700 m2 - zastavaná plocha: 384 m2 - záhrada 207 m2 - ostatná plocha: 109 m2 - obytná plocha: cca100 m2 - úžitková plocha: cca 330 m2 - počet izieb: 3 - počet nebytových miestností: 4 - sklad: 90 m2 - orientácia: juhozápad a severovýchod - energetický certifikát: B Pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom TUreality zabezpečíme: * bezplatný právny servis šitý na mieru konkrétneho klienta * vypracovanie všetkých potrebných zmlúv právnikmi našej spoločnosti * sprievod kvalifikovaného makléra celým procesom predaja nehnuteľnosti (sme s Vami od obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti) Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. +421 41 3217800, prípadne mailom na mestanova@tureality

Maklér
Lucia Mešťanová

Lucia Mešťanová

Email

mestanova@tureality.sk

Kontakt

0948 491 905

Referencia na makléra

Jana Klimentová

“Chcem poďakovať pani Mešťanovej za profesionálny prístup, ústretovosť a ochotu pri predaji mojej nehnuteľnosti. Chcem vyzdvihnúť hlavne komplexnosť pri predaji aj administrácii, vysokú odbornosť pani Mešťanovej, ale taktiež profesionalitu kancelárie TU reality. Veľká spokojnosť, určite budem odporúčať priateľom a známym. Ešte raz veľké ďakujem.”

Marek Riehs

“Chcel by som touto cestou poďakovať realitnej kancelárii a pani Mešťanovej za sprostredkovanie kúpy bytu. Veľmi kladne hodnotím ústretový a profesionálny prístup, poradenstvo, ako aj hladký priebeh pri samotnej kúpe či kompletnej administrácii spojenej s prepisom nehnuteľnosti. Starostlivosť o klienta je v tejto realitke na TOP úrovni a preto môžem Vaše služby len a len odporúčať.”

Anna Oravcová

“Veľmi príjemná a jednoduchá komunikácia. Ochota o radu či pomoc. Slečna bola veľmi charismatická. Patrí jej veľká vďačnosť.”

Emil Mički

“Ďakujem Lucii Mešťanovej za profesionálny prístup pri predaji bytu a vybavenie všetkého potrebného okolo toho. Radosť spolupracovať.”

Vanda Beličková

“S maklérkou Luciou Mešťanovou som bola veľmi spokojná. Keďže ja sa do týchto vecí vôbec nevyznám, všetko som jej zverila do rúk a myslim, že sa o mňa postarala výborne. Hneď pochopila, že za mňa treba všetko vybaviť. Zrealizovala pre mňa predaj bytu, aj kúpu nového. Ak náhodou by som aj v budúcnosti riešila niečo s nehnuteľnosťami, určite sa obrátim na TU Reality a pani Mešťanovú budem odporúčať všetkým známym.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578