Na predaj 1-izbový byt, Poprad – Západ, 35 m2

Cena: 84 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 52747
  • Predaj: 1-izb. byt
  • Stav: Čiastočná rekonštrukcia
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj 1-izbový byt na obľúbenom popradskom sídlisku Západ. Byt pozostáva z kuchyne, samostatnej izby, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Nehnuteľnosť je po skoršej rekonštrukcii, počas ktorej boli vymenené okná, murované jadro a dlažba. V izbe sú pôvodné parkety. Výmera bytu je 35 m2. Lokalita je obľúbená, slušní susedia, parkovanie je verejné. K bytu prislúcha pivnica v suteréne, bytový dom je zateplený, boli v ňom vymenené stúpačky. V okolí je dostupná kompletná občianska vybavenosť – potraviny, lekáreň, MHD zastávka. Do centra mesta je to 10 minút pešo. Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadku alebo podrobnejšie informácie ma kontaktujte: Mgr. Miroslava Petáková, +421 413 217 800, petakova@tureality.sk.

Maklér
Mgr. Miroslava Petáková

Mgr. Miroslava Petáková

Email

petakova@tureality.sk

Kontakt

0907300707

Referencia na makléra

Katarina Slivova

“S pani Petákovou bola radosť komunikovať. Počas celého obchodu bola veľmi nápomocná a stále na 100% pripravená a vedela mi zodpovedať na všetky otázky. Po každom stretnutí mi poslala potrebné informácie a dokumenty na email aj WhatsApp vďaka čomu mam v nich prehľad. Som jej veľmi vďačná že mi tento proces takto uľahčila a rovnako si veľmi cením že bola so mnou trpezlivá a po celú dobu veľmi príjemná v jej vystupovaní.”

Dáša Bednárová

“Pani maklérka je maximálne ústretová a nápomocná v každej situácii. Komunikácia bola jasná a vždy som mala pocit osobného záujmu. S kúpou bytu som nadmieru spokojná a odporúčam spoluprácu. 10/10”

Agáta Ďuďáková

“S maklérkou pani Petákovou som bola veľmi spokojná. Profesionálny prístup. Všetko mi vysvetlila dopodrobna, vždy bola nápomocná, zodpovedala všetky moje otázky. Kúpa bytu prebehla hladko. Realitnú kanceláriu TU reality môžem len odporučiť a určite ju využijem aj v budúcnosti.”

Andrej Chlebovský

“Z mojej strany absolútna spokojnosť, profesionálny prístup maklérky. Ďakujem.”

Andrej Chlebovský

“Z mojej strany absolútna spokojnosť, profesionálny prístup maklérky. Ďakujem.”

Patrik Dudžák

“Ja som bol maximálne spokojný s celým priebehom kúpy aj s milým prístupom ku klientovi.”

Miroslava Môciková

“Ďakujeme pani Petákovej pri sprostredkovaní kúpy bytu. Jej prístup bol profesionálny, všetko prebehlo bez problémov.”

Darina Papaiova

“Chcem sa veľmi pekne poďakovať p. Mgr. Petákovej za úžasnú spoluprácu, ústretovosť, bola veľmi milá, ešte raz srdečná vďaka a teším sa na ďalšiu spoluprácu.”

Veronika Janečková

“Pani Petáková nám sprostredkovala kúpu bytu, touto cestou by sme jej chceli poďakovať za profesionálny prístup a promptné jednanie. Spoľahlivo a včas nás informovala o celom postupe a všetkých potrebných činnostiach. Jednoznačne budeme realitnú kanceláriu odporúčať aj známym, nakoľko celý priebeh bol bez komplikácií a so všetkými službami sme aj s manželom veľmi spokojní. Takisto by sme chceli vyzdvihnúť aj to, že pani Petáková vyšla vždy v ústrety aj čo sa týka stretnutia a jeho času po našej pracovnej dobe čo bolo častokrát k večeru.”

Miroslav Mucha

“Oceňujem celkový prístup a spoľahlivosť pri predaji mojej nehnuteľnosti.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578