!!!ZNÍŽENÁ CENA!!! 2 izbový byt, Sadová ulica, 58,8m2

Cena: 114 900,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 52762
  • Predaj: 2-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 58,8 m2
  • Výťah: Nie
  • Náklady na služby a energiu: 180 Eur/mesiac
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla: teplo z kotolne
  • Príprava teplej vody: súbežne s ÚK
  • Stav: Pôvodný stav
  • Balkón: Nie
  • Lodžia: Nie
  • Terasa: Nie
  • Konštrukcia bytu: panelová
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Kategória bytu: I. kategória
Popis nehnuteľnostiTlačiť

3D Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=srQc5s4s4Qu TUreality Vám ponúka veľmi pekný a slnečný 2i byt, ktorý je výnimočný svojou polohou - nachádza sa na obľúbenej lokalite - ul. Sadová. Samotný byt je umiestnený na 1. poschodí bytového domu a je v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu. Pod bytom je ešte prízemný byt, jedná sa teda o vyvýšené prvé poschodie. Výhody nehnuteľnosti: * slnečný * priestranný * nepriechodné izby * skvelá lokalita, na skok do centra mesta. Bytový dom je zateplený, boli vymenené stupačky a rekonštruované spoločné priestory. Umiestnený je v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou a zabezpečuje aj pohodlné parkovanie pred domom. Predajná cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu a poplatku za vklad do katastra nehnuteľností. Radi Vám poskytneme aj kvalitné a komplexné poradenstvo. Energetický certifikát nebol predložený. !!! Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t.č. +421 41 3217800, prípadne mailom na pillar@tureality.sk

Maklér
Jozef Pillár

Jozef Pillár

Email

pillar@tureality.sk

Kontakt

0903928305

Referencia na makléra

Zuzana Holicová

“Ďakujeme veľmi pekne za profesionálny prístup, predaj nášho bytu prebehol bez problémov, pani Muránska bola veľmi ochotná a milá. Taktiež nám pomohla s kúpou našej novej nehnuteľnosti :) Patrí jej naša veľká vďaka a budeme ju vrelo odporúčať :) Naša vďaka patrí aj jej kolegovi pánovi Pillárovi, ktorý nám spolu s pani Muránskou hľadali naše nové bývanie :)”

Jozef Fedor

“Korektný prístup. Dodržiavanie dohôd, ústretovosť pri jednaní.”

MUDr. Jozef Strelinger PhD.

“Až doteraz bolo mojou zásadou vyhýbať sa realitkám a maklérom. TU reality a pán Pillár tento môj postoj zmenili. Ďakujem za profesionálny prístup a kvalitnú službu.”

Jergus Lapin

“Prostredníctvom makléra TU Reality pána Jozefa PILLÁRA som kupoval byt. Kúpa bytu prebehla bez akýchkoľvek komplikácií. Prístup makléra od prvotnej obhliadky až do finálneho prevodu nehnuteľnosti bol maximálne seriózny a ochotný. Na základe osobnej skúsenosti pána Pillára môže len odporučiť ako vynikajúceho makléra, ktorý má čestný prístup k zúčastneným stranám obchodu a taktiež robí svoju prácu na odborných znalostiach a skúsenostiach.”

Peter Kuruc

“Všetko prebehlo v poriadku.”

Eva Bendíková

“Vyjadrujem poďakovanie a uznanie Vášmu zástupcovi - sprostredkovateľovi, pánovi Pillárovi pri predaji môjho bytu. Po celý čas našej spolupráce vystupoval vysoko profesionálne, problémy riešil včas, poskytoval odborné rady k mojej plnej spokojnosti. Napriek tomu, že celá transakcia sa nevyhla drobným problémom, časovému sklzu... vždy aj na úkor svojho voľného času všetko ochotne vybavil k našej plnej spokojnosti. Naozaj si zaslúži veľké uznanie za to, že spolu s novým majiteľom bytu sme dnes úspešne všetko ukončili.”

Ján Hraško

“Dobrý deň. Touto cestou chceme vyjadriť veľké poďakovanie pánovi Pillárovi za profesionálny a zároveň priateľský prístup, pomoc, trpezlivosť, skvelú komunikáciu a pohotové riešenie komplikácii, ktoré behom kúpi bytu nastali. Boli sme maximálne spokojní, vrelo môžeme odporúčať. Prajeme pekný deň a veľa úspechov. S pozdravom Ján Hraško a Kristína Lukáčová.”

Katarína Loncová

“Touto cestou by som sa ešte raz chcela poďakovať p. Jozefovi Pillárovi pri hľadaní môjho nového bytu v Banskej Bystrici a následnej kúpe za jeho profesionálny, ústretový, ľudský a osobný prístup, flexibilite a rýchlom konaní ohľadom kúpy. Veľmi si vážim jeho prístup ku klientom a môžem len ďalej odporúčať.”

Noemi Jary

“Vysoko profesionálny prístup, veľmi dobrá komunikácia a flexibilita robí z pána Pillára vynikajúceho makléra. Keďže som svoju nehnuteľnosť predávala zo zahraničia, vyskytlo sa nám aj zopár nepredvídavých situácií, a tak oceňujem hlavne jeho odbornosť. Určite odporúčam.”

Cyril Bitner

“Pán Pillár bol ústretový, ochotný. Akákoľvek otázka nám bola zodpovedaná. Keď sme niečo nevedeli, poradil nám ochotne a usmernil nás, aby sme sa správne rozhodli. Bol milý a príjemný, a touto cestou sa chceme poďakovať za spoluprácu. Veľká vďaka.”

Mária Štrbová

“Ďakujem za perfektné rady a celý priebeh pri kúpe bytu . Prajem veľa spokojných klientov aj naďalej.”

Jana Zvalená

“Chcela by som dať dobrú recenziu pánovi Pillárovi za poskytnutie veľmi dobrých služieb pri hľadaní a vybavovaní nového bývania :)”

Viliam Zvalený

“Ďakujem za rýchly a bezproblémový servis.”

Ľubomíra Ritterová

“Oceňujem príjemný, vysoko profesionálny a ľudský prístup počas celého procesu predaja nehnuteľnosti p. Sekulovej a p. Pillára. Patrí Vám moje ďakujem a dobré referencie budem komunikovať ďalej.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578