TUreality ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom 200 m2 s bazénom a krásnou terasou Dolné Trhovište

Cena: 245 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 52909
  • Predaj: Rodinný dom
  • Plocha obytnej časti: 200 m2
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Stav: Kompletná rekonštrukcia
  • Počet izieb: 4
  • Vybavenie: krb
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Odpadové vody: žumpa bez prepadu
  • Pitná voda: vodovod
  • Príjazd: asfaltová cesta
Popis nehnuteľnostiTlačiť

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si: VIDEO ***** https://youtu.be/5XR3w2Vw3Lo ***** 3D ***** https://my.matterport.com/show/?m=wdR4MLnJMWn ***** TUreality ponúka na predaj 4-izbový tehlový rodinný dom v obci Dolné Trhovište, vhodný na trvalé bývanie, s možným okamžitým nasťahovaním. Dom je postavený v 60 tych rokoch z pálenej tehly. Je po kompletnej rekonštrukcii+ nadstavba. Prízemie pozostáva z kuchyne spojenej s obývačkou i výstupom na terasu, spálne, chodby, špajze a kúpeľne s toaletou. Na poschodie vedú drevené schody do dvoch izieb a špajze. Priestranná chodba s posedením je doplnením poschodia. Na dome sú použité kvalitné materiály, plávajúce podlahy a dlažba v kuchyni a kúpeľni a plastové okná sú samozrejmosťou. Bonusom je murovaný krb v obývačke a veľkorysá terasa s pekným výhľadom na okolitú prírodu, bazén a upravená záhrada. K nehnuteľnosti patrí dvojgaráž. Kolaudovaný v roku 2020-2021. Mesačné náklady sa pohybujú pri dvoch osobách okolo 140 eur. Možnosť aj výmena za byt + doplatok. Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadku a viac info kontaktujte prosím Máriu Martišovú, martisova@tureality.sk, alebo tel. +421 41 3217800

Maklér
Mária Martišová

Mária Martišová

Email

martisova@tureality.sk

Kontakt

0917949048

Referencia na makléra

Ing. Jozef Kováčik

“Ďakujem maklérke p. Márii Martišovej za príjemný, milý a profesionálny prístup pri predaji mojej nemovitosti. Jej ochota pri hľadaní optimálnych riešení pri predaji umožnila k mojej spokojnosti urýchlenie celého procesu predaja, za čo jej úprimne ďakujem. Úprimne všetkým doporučujem pri predaji nemovitostí obrátiť sa na realitku TUreality.”

Nikola Škvareninová

“Maximálna spokojnosť s TU REALITY. Chceli by sme sa veľmi poďakovať P. Martišovej pri kúpe nášho domčeka. Veľmi milá, ochotná, so všetkým poradila, skvelý prístup k nám. Ďakujeme ešte raz.”

Jana Sajková

“Mám len pozitívne skúsenosti s p. Martišovou a p. Vlčkovou. Ochotne a profesionálne nás previedli celým procesom od výberu domčeka až po jeho kúpu. Veľmi sympatický prístup celej realitnej kancelárie. Týmto sa chcem ešte raz poďakovať.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578