STAVEBNÝ POZEMOK UDIČA-UHRY, 652 M2

Cena: 32 000,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 53187
  • Predaj: STAVEBNÉ POZEMKY
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne
  • Vymedzenie v teréne: oplotenie
  • Kanalizačná prípojka: nie je
  • Elektrická prípojka: v dosahu
  • Plynová prípojka: nie je
  • Prírodná rezervácia: Nie
  • Vodovodná prípojka: nie je
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Bremeno z nájmu: Nie
  • Samostatný prístup: Áno
  • Výmera pozemku celkom: 652 m2
  • Geologický prieskum: Nie
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj krásny, rovinatý a hlavne slnečný stavebný pozemok s krásnym výhľadom na okolitú prírodu v malebnej obci Udiča-Uhry, približne 10 minút vzdialené od mesta Považská Bystrica a od mesta Púchov približne 13 minút. Pozemok o celkovej výmere 652 m2 sa nachádza v zastavanom území obce, pripravený na výstavbu domu, prípadne rekreačnej chaty. K pozemku vedie podielová prístupová cesta, ktorá je súčasťou pozemku. IS ako elektrina je schválená, stačí urobiť prípojku, voda bude riešená formou studne, odpad formou žumpy. K pozemku sa dá dostať aj v zimných mesiacoch a to bez problémov, nakoľko sa obecná cesta udržiava. ODPOÚČAM VIDIEŤ A TEŠÍM SA NA OBHLIADKU. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 41/321 78 00, mailom: dobrovodska@tureality.sk

Maklér
Monika Dobrovodská

Monika Dobrovodská

Email

dobrovodska@tureality.sk

Kontakt

0948359239

Referencia na makléra

Jakub Novosad

“Oslovenie Tu Reality bola jasná voľba neviem ani kde začať po príchode maklérky p. Dobrovodskej sme pochopili že to bola správna voľba dochvíľnosť príjemne a hlavne profesionálne vystupovanie na telefóne 24/7 musím len a len odporučiť všetko sme dotiahli do úspešného konca za čo neskutočne ďakujeme nakoľko naša kúpa bola riadená zo zahraničia a p.Dobrovodska aj to čo nemusela ochotne riešila za nás aby sme nemuseli cestovať to sa v dnešnej dobe len tak nevidí obrovské ďakujem TU Reality môže byt právom hrdé za takúto Maklérku každému vrelo odporúčam riešiť kúpu cez p.Dobrovodskú. ĎAKUJEME.”

Michael Gamper

“Ďakujeme pekne pani Monike Dobrovodskej s kúpou nehnuteľnosti. Stretli sme sa u nej so super komunikáciou, ochotou a profesionálnym prístupom. Tešíme sa na prípadnú ďalšiu spoluprácu.”

Mgr. Darina Vašek Lörincová

“Celkový dojem z práce s paní Moniky Dobrovodskej je nesmierne pozitívny a môžeme ju len vrelo odporučiť všetkým, ktorí hľadajú spoľahlivého a skúseného realitného makléra. Sme vďační za jej oddanosť a úsilie, ktoré vložila do nášho prípadu. Sme presvedčení, že každý klient pod jej vedením bude v najlepších rukách. Ešte raz ďakujeme za vynikajúcu prácu a tešíme sa na prípadnú spoluprácu v budúcnosti. S úctou,”

Andrej Lorinc

“TU reality môžeme len odporúčať pretože skúsenosť s maklerkou Monikou Dobrovodskou je na vysokej profesionálnej úrovni. Veľmi nás potešil jej ľudský prístup, príjemná komunikácia, flexibilita, férovosť. Je vidno, že ju práca baví, má veľmi dobré kontakty s najlepšími v odbore. ĎAKUJEME, že nám pomohla s predajom nehnuteľnosti a prajeme jej hodne úspechov v osobnom aj pracovnom živote.”

Vachalíková Jana

“Veľká spokojnosť. Pani Monika je ochotná, ústretová, dôveryhodná profesionálka s ľudským prístupom. Ďakujem.”

Roman Kohút

“Bol som veľmi spokojný pri predaji nehnuteľnosti. Všetko prebehlo na profesionálnej úrovni.”

Milan Žirko

“Neviem kde začať skôr ale s tak úprimnou príjemnou maklérkou som sa ešte nestretol. Rýchlo promptne a všetko podľa dohody. Jedným slovom odporúčam pani Moniku Dobrovodskú. Ďakujem veľmi pekne”

Elena Prošeková

“Bola som spokojná so službami ktoré mi poskytli. Na začiatku som sa veľmi bála, ale s maklérkou Monikou Dobrovodskou sme boli stále v kontakte, všetky podklady a zmluvy boli v poriadku, o všetkom ma vždy informovala a bola ochotná počkať aj dlhšie kým som sa nasťahovala. Určite odporúčam ich služby aj druhým.”

Rodina Podymáková

“Ďakujeme pani Monike za ústretovú spoluprácu pri kúpe nehnuteľnosti. Príjemné vystupovanie a ochota poradiť, odporúčame. Ďakujeme.”

Eva Bielková

“Spolupracovala som s maklérkou Monikou Dobrovodskou, je vo svojom povolaní vynikajúci odborník na vysokej úrovni, s príjemným priateľským vystupovaním. Ďakujem, len si želám, aby bolo u nás odborníkov, ako je pani Dobrovodská viac.”

Viera Brtisova

“Veľmi pekne ďakujem pani maklérke Monike Dobrovodskej za rýchly predaj mojej nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam všetkým ktorí potrebujú služby makléra.”

Daniela Michálková

“Dobrý deň, chcela by som vyjadriť poďakovanie p. Dobrovodskej za kvalitné a rýchle služby, ktoré mi poskytla v súvislosti s predajom RD.”

Zuzana Ševčíková

“Ďakujem pani maklérke za profesionálny prístup, ústretovosť, pochopenie a trpezlivosť, ktorú mala pri predaji mojej nehnuteľnosti. Odporúčam každému,... Je zodpovedná, milá, dochvíľna a pomôže v každej situácii.”

Roman Kohutiar

“Oslovením TUreality sme si našli podnájom na počkanie....teraz riešime cez pani Moniku Dobrovodskú aj kúpu nehnuteľnosti....môžeme ju len a len odporučiť...príjemné vystupovanie, poradenie, dochvíľnosť, ochota...Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu....”

Peter Štrba

“Dobrý deň. S pani Dobrovodskou už spolupracujeme takmer dva roky a som maximálne spokojný. Môžem iba pozdvihnúť jej ochotu a profesionalitu. Určite by som vrelo odporučil.”

Anna Vitázková

“Veľmi ústretové a profesionálne jednanie. Čo sľúbi to dodrží. Je na ňu spoľahnutie. S pozdravom Vitázková.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578