PREDAJ -> novostavba 4 izbového rodinného DOM-u s terasou SLOVENSKÝ GROB, 456 m2

Cena: 334 980,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 53223
  • Predaj: Rodinný dom
  • Príjazd: asfaltová cesta
  • Rok výstavby: 2018
  • Spôsob kúrenia: ústredné kúrenie
  • Zdroj tepla: teplo z kotolne
  • Príprava teplej vody: súbežne s ÚK
  • Prevažujúca konštrukcia objektu: tehlová
  • Pozemok: prevažne rovinatý
  • Pitná voda: vodovod
  • Odpadové vody: verejná kanalizácia
  • Elektrický prúd: 220/380 V
  • Počet izieb: 4
  • Stav: Novostavba
  • Celková úžitková plocha: 120 m2
  • Forma vlastníctva: osobné
  • Výmera pozemku celkom: 456 m2
Popis nehnuteľnostiTlačiť

TUreality ponúka na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu v Slovenskom Grobe. Dom je umiestený na rovinatom pozemku s celkovou plochou 456 m2. ________________________________________________________________________________________________________ VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + novostavba + pokojná ulica + okamžité bývanie + klimatizácia ________________________________________________________________________________________________________ DOM: = rodinný dom (2018) = úžitková plocha 120 m2 = zvislé nosné konštrukcie tehlové = zateplenie 16 cm polystyrén = inžinierske siete: vybudované prípojky pre všetky siete (voda, plyn, elektrina, odpad, optický internet) = vykurovanie plynovým kotlom, podlahové kúrenie = energetický certifikát: A ________________________________________________________________________________________________________ DISPOZÍCIA: - vstupná predsieň - priestranná obývačka a kuchyňa - 3x samostatné izby - šatník - komora - technická miestnosť - samostatná toaleta - kúpeľňa ________________________________________________________________________________________________________ VYBAVENIE: * kuchyňa vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi * plastové okná, sieťky proti hmyzu * podlahy: laminátová a keramická dlažba * v kúpeľni sprchový kút, rohová vaňa, toaleta 2x keramické úmývadlo * vykurovanie plynový kotol - podlahové kúrenie * ohrev TÚV: plynový kotol * klimatizácia ________________________________________________________________________________________________________ OKOLIE: Obec Slovenský Grob ponúka príjemný životný štýl pre rodiny a jednotlivcov, ktorí ocenia pokojnú atmosféru, prírodné prostredie a pohodlný prístup k službám. Obec disponuje všetkými základnými potrebami občianskej vybavenosti ako aj jednoduchú dostupnosť do okresného mesta, ako aj hlavného mesta. ________________________________________________________________________________________________________ NÁŠ NÁZOR: Praktický 4 izbový rodinný dom s terasou prepojenou so záhradou. Umiestnenie domu na pozemok poskytuje súkromie a zároveň veľmi priateľské susedské spolunažívanie. Potrebné vidieť!!! ________________________________________________________________________________________________________ K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. ________________________________________________________________________________________________________ Cena: 334.980,- € ________________________________________________________________________________________________________ V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: uhlar@tureality.sk callcentrum: +421 41 3217800

Maklér
Mgr. Ľubomír Uhlár

Mgr. Ľubomír Uhlár

Email

uhlar@tureality.sk

Kontakt

0915797233

Referencia na makléra

Dáša Bednárová

“Ďakujem za milý a ústretový prístup a spoluprácu pána makléra, za neutíchajúci záujem a ochotu pri riešení komplikovaných situácií. Nepretržitý kontakt a informácie o stave predaja a následne prevodu bytu. Odporúčam maximálna spokojnosť.”

Sona Rigova

“Profesionálny ľudský prístup makléra so znalosťou problematiky. Výborná znalosť trhu a obchodnej stratégie. Ochota komunikácie v ktorúkoľvek dobu, vysoká miera empatie. Doporučujem!”

Hynek Kosář

“Pán Uhlár sa prezentuje tak, ako sa realitný maklér prezentovať má: sebavedomý ale slušný, rozhľadený ale nie premudrovaný, presvedčivý ale nie nasilu. Vrelo odporúčam jeho služby.”

Michaela Bauerova

“Veľmi milý, ústretový, nápomocný a človek, ktorý rozumie veciam, s ktorými pracuje. Ďakujem.”

Ľubomír Turza

“Chcel by som sa touto cestou poďakovať pánovi Uhlárovi za služby poskytnuté pri predaji nehnuteľnosti. Takto si predstavujem služby realitného makléra. Krok po kroku zvládol všetky úskalia predaja aj so všetkými administratívnymi úkonmi. Ďakujem.”

Andrea Štrbová

“Pána Uhlára môžem po doterajších skúsenostiach (jedna kúpa a dvakrát predaj) len odporúčať, je to inteligentný človek s príjemným vystupovaním, ktorý rozumie svojej práci a stará sa predovšetkým o klientov, nie peniaze, ako iní makléri. Odporúčam ho nielen ako skvelého makléra, ale predovšetkým slušného človeka, ktorému môžete s dôverou zveriť svoje peniaze a nehnuteľnosti. Jeho služby sú komplexné a komunikácia je na vysokej úrovni. Ak by som mala niekedy opäť riešiť kúpu - predaj nehnuteľnosti tak iba s ním. Prajem veľa obchodov a nech Vám to vydrží.”

Erika Adlerová

“Rýchly, hlavne odborný a tiež ľudský prístup sprostredkovateľa v rámci celého procesu predaja mojej nehnuteľnosti. Ďakujem.”

Dana Megova

“Dobrý deň prajeme, mali sme tú česť mať obhliadku v Blatnom s pánom maklérom. Chceme sa aj touto cestou poďakovať za profesionálny, zároveň ľudský prístup Mgr Ľubomíra Uhlára. Kvalitne prezentuje nielen nehnuteľnosť ale celú realitnú spoločnosť. Ďakujeme.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578