::::PREDANÉ::::::Exkluzívne v TUreality! Na predaj 2- izbový byt, Martin - Jahodníky

Cena: 94 900,00
Charakteristika nehnuteľnosti
  • ID: 54241
  • Predaj: 2-izb. byt
  • Celková podlahová plocha bytu: 72,8 m2
  • Forma vlastníctva: osobné
Popis nehnuteľnostiTlačiť

!predtým ako si pozrieť inzerát, skopírujte si link na videobhliadku!------ https://youtu.be/a96vtMaxs0A-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TUreality Vám ponúka na predaj veľkometrážny 2- izbový byt o rozlohe 72,8 m2 v lokalite Martin - Jahodníky. Byt sa nachádza na prízemí zatepleného bytového domu a je orientovaný na juh. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, špajzy, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatnej toalety, kuchyne s jedálenským kútom, obývačky a izby. Výhodou bytu je veľkorysá výmera izieb aj kuchyne, sveteľnosť, bezbarierový vstup do bytového domu aj bytu a bezproblémové parkovanie pri bytovom dome. K bytu prislúcha pivnica. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a nachádza sa v bezprostrednej blízkosti zastávok MHD. Energetický certifikát nebol k bytu predložený. Pre obhliadku alebo podrobnejšie informácie ma kontaktujte na +421 413 217 800 alebo betakova@tureality.sk.

Maklér
Ing. Zuzana Beťáková

Ing. Zuzana Beťáková

Email

betakova@tureality.sk

Kontakt

0907 332 221

Referencia na makléra

Zdenka Zanovitová

“Bola som maximálne spokojná. Profesionálny prístup a ochota. Byt predaný vďaka pani Zuzke Beťákovej z TU reality. Doporučujem využiť služby.”

Martin MINKO

“Chceli by sme sa poďakovať za rýchle, ústretové a ľudské jednanie pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom Ing. Zuzany Beťákovej. Tešíme sa na budúcu spoluprácu.”

Nenašli ste čo ste hľadali? Pohľadáme za vás.
Ďakujeme, budeme Vás kontaktovať.
Hypotekárna kalkulačka

finančné oddelenie

0911 764 578